b_300_300_16777215_00_images_Untitled-1.jpg

رئیس اداره بهزیستی شهرستان پیشوا از معافیت های بیمه ای و مالیاتی کارفرمایان در صورت بکارگیری مددجویان بهزیستی خبر داد.
 
حمید اسماعیلی اظهار داشت: در حوزه حمایتی نزدیک به ۸۰ پرونده قابل بازتوان در بهزیستی پیشوا وجود دارد که شامل زنان سرپرست خانواری است که توانایی اشتغال به کار دارند. این پرونده ها را به کلینیک های خصوصی می دهیم که بازاریابی کنند و زمینه اشتغال این افراد را فراهم کنند تا از حیطه حمایت خارج شوند و به استقلال مالی برسند.
 
وی با بیان این که بیشتر دغدغه ما، خارج شدن این افراد از وابستگی به بهزیستی است تصریح کرد: اداره بهزیستی به منظور اشتغال مددجویان، با مراکز فنی و حرفه ای و کارفرمایان رایزنی کرده است تا در زمینه آموزش حرفه با اعطای مدرک فنی حرفه ای، مساعدت های لازم را داشته باشند و از سویی دیگر اداره کار نیز به طور خاص و ویژه این افراد را برای اشتغال به کار، به کارگاهها معرفی نمایند.
 
وی خاطرنشان کرد: طبق دستورالعمل بهزیستی، کارفرمایانی که مددجویان بهزیستی را مشغول به کار کنند، از معافیت های بیمه ای و مالیاتی برخوردار خواهند بود.
 
رئیس اداره بهزیستی شهرستان پیشوا تأکید کرد: بهزیستی به تنهایی نمی تواند از عهده برطرف کردن نیازهای معلولین و زنان سرپرست خانوار برآید، چرا که اعتبارات بهزیستی محدود و در حد رفع نیازهای اولیه است و واقعاً خانواده ها تأمین نمی شوند و ما ناگزیر به بهره مندی از خدمات و عنایات خاص خیرین ارجمند هستیم.
 
وی افزود: خواهش ما از ارگان های دیگر این است که اگر می توانند این افراد را در زمره معافیت های مالیاتی قرار دهند و اگر از طریق اداری و قانونی این امکان برای آنها فراهم نیست، از طریق مشارکت با بهزیستی در برطرف شدن بخشی از مشکلات این خانواده ها با ما سهیم شوند.
 
اسماعیلی در خصوص کمک های مستقیم مردم به معلولین و نیازمندان اظهار داشت: تجربه نشان داده است که کمک های پراکنده موفق نبوده است و اگر کمک به نیازمندان، هدفمند و از یک کانال باشد، برنامه ریزی و اهدای آن به نیازمندترین افراد بهتر و موثرتر است.
 
وی ادامه داد: اگر نیازهای افراد توسط مددکاران بهزیستی شناسایی و اولویت بندی شود و این مشارکت ها از یک کانال مشخص به این افراد برسد، طبیعتاً با برنامه ریزی خواهد بود و بهتر به دست افراد می رسد.
 
 رئیس اداره بهزیستی شهرستان پیشوا با اشاره به خانه دار شدن  ۵۳ معلول پیشوایی در سال ۹۴، گفت: بخشی از هزینه این منازل توسط خود معلولین واریز می شود و مابقی هزینه ها از طریق مشارکت اداره کل بهزیستی استان تهران تأمین خواهد شد.
 
گفتنی است، قرار است حدود هزار نفر از معلولین و نیازمندان تحت پوشش بهزیستی استان تهران، در مجتمع های مسکونی خورشید هشتم و ابنیه آژینه شهرستان پیشوا، صاحب خانه شوند.

نوشتن دیدگاه

نظراتی که حاوی توهین یا افترا می باشند، منتشر نخواهند شد.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابه دارند، انتشار نمی یابند.


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Google

در اين سایت
در كل اينترنت

 

تماس با ما

 

آپلود عکس

آپلود عکس

آپلود عکس

آپلود عکس

آپلود عکس

آپلود عکس

آپلود عکس

آپلود عکس

آپلود عکس

/> "آپلودآپلود عکس

آپلود عکس

آپلود عکس

آپلود عکس

کوتاه کننده لینک

آپلود عکس

آپلود عکس

آپلود عکس

آپلود عکس

آپلود عکس

آپلود عکس